Etna Artesania

HISTÒRIA
Una parella molt creativa

ETNA artesania va néixer l’any 2003, som l’Albert i la Laura que a part de compartir llar, fills i treball, junts fem realitat un somni, viure de la nostra passió, dissenyar i donar forma a les nostres peces, ens agrada allò personal, únic i posar la nostra creativitat al teu servei.
UNA PASSIÓ
Les joies i el disseny

Ornamentar el cos és una cosa que des de temps antics i des de totes les cultures els humans hem utilitzat per seduir i fer-nos sentir bé, ens fa feliç pensar que podem contribuir en aquesta tasca, fer brillar la teva bellesa i fer-te sentir especial i singular, per arribar a conquistar tot allò impossible.
EL NOSTRE TALLER
L'art dels detalls

El nostre és un taller petit on cada peça que s’hi elabora està feta amb dedicació, cuidant cada detall. Ens agrada experimentar amb la geometria, l’espai, el color, les formes, els petits detalls és fan grans quan es plasmen somnis i il.lusions.

Encarrega una joia personalitzada i única
per donar llum a la teva imaginació!

etna-artesania-joyas-plata-oro.png
etna-artesania-joyas-plata-oro.png
etna-artesania-joyas-plata-oro.png

A Etna artesania treballem amb entusiasme, 
hi ha un gran camí per recórrer, i estem preparats per fer-lo junts. 
Ens hi acompanyes?

La nostra manera d'arribar a vosaltres, fins ara ha estat en fires d'artesania a tot el territori, 
ara hem decidit fer un pas endavant, acostar-nos a vosaltres a travès d'internet, però hi ha una cosa que tenim molt clara
i es que no volem perdre el tracte directe i la proximitat que fins ara us haviem ofert, així que us convidem a consultar-nos qualsevol dubte, suggerència o petició que tingueu, 
a la secció de CONTACTE o al telèfon 671 68 41 70.


Menu

Compare 0